Startpagina / Over ons

Wij maken het onzichtbare zichtbaar.

Met onze slimme technologie en compacte sensoren wordt het eindelijk zichtbaar wat er in de lucht hangt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Gezonde lucht voor iedereen

Aerosolen zijn druppels die zich in de lucht bewegen, deze kunnen virussen bevatten. Vaak worden luchtfilter- en ventilatiesystemen aangeschaft om de lucht te reinigen. Maar wat er in de lucht gebeurt is niet met het blote oog te zien.

Air-Sure zorgt ervoor dat dit wél zichtbaar wordt, zodat je snel en goed de juiste stappen kunt nemen voor schone, veilige lucht in jouw gebouw. Het complete binnenklimaat inzichtelijk maken en verbeteren met Air-Sure.


Hoe is Air-Sure ontstaan?

Air-Sure is onderdeel van Cloud Garden Sentronics BV, een sensorenbedrijf dat technologie en natuur combineert om een gezond binnenklimaat te realiseren. In maart 2020 brak de corona-crisis uit en zijn er diverse initiatieven gestart om met de nieuwe en onzekere werkelijkheid om te kunnen gaan.

Oprichter van Cloud Garden, Tom Koenderman, raakte in april 2020 betrokken bij onderzoeken die vanuit TU/e geleid werden door Prof. Bert Blocken. Hierbij is de verspreiding van aerosolen in kaart gebracht. De klimaatsensoren van Cloud Garden zijn hier als meetapparatuur ingezet. Daarnaast hebben we onze kennis ingebracht om de meetresultaten te kunnen duiden.

Van onderzoek naar product

Ook de overheid kreeg zicht op het interessante onderzoek en verwachtte met de nieuw verworven kennis, argumenten te hebben om sportaccommodaties open te kunnen stellen en houden.

Cloud Garden kreeg twee onderzoeksopdrachten gericht op sportaccommodaties. Na onderzoek, testen en het behalen van een SBIR toekenning voor onze technologie, is Air-Sure ontstaan.

Partnership met onafhankelijk bureau Go2Sure

Air-Sure werkt met dynamische normeringen die beheerd worden door Go2Sure, bekend van Sportkeur. Zo kan o.b.v. voortschrijdend inzicht of nieuwe richtlijnen de gezondheidsklasse worden herberekend.

Omdat wij slechts registreren en geen persoonlijk oordeel willen uitspreken zijn wij met Go2Sure een verbinding aangegaan om de meetresultaten te kunnen toetsen aan normen en inzichten. Go2Sure is gespecialiseerd in risicomanagement.

Air-Sure is vanaf nu beschikbaar voor iedereen, wees er snel bij!

Het was al ons doel om bij te dragen aan een gezondere wereld. Nu met Covid-19 zijn we extra gemotiveerd om waar mogelijk mensen op verantwoorde wijze gezond te laten sporten. En als we de risico’s daarvan kunnen beheersen, kunnen we dat ook doen voor andere sectoren. We maken ons sterk voor een gezonde wereld waar we met een gerust hart een ‘normaal’ leven kunnen leiden. 

Meer weten? Laat hier je gegevens achterOns team


Tom Koenderman

Bioloog & Oprichter


Herman Oving

Algemeen Directeur


Carl van Wietmarschen

Salesmanager


Niels Tanger

Marketing & Sales


Everlyn Liu

Sales


Raoul Willemsen

Go2Sure


Marco van Noord

Software en hardware developer


Vincent Delvoie

UX Designer

Meer weten over AirSure? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

airsure@cloudgarden.nl | +31648142608