Startpagina / Nieuws

Nieuws

Luchtkwaliteit verbeteren? Meet de luchtkwaliteit met AirSure

Luchtkwaliteit verbeteren? Meet de luchtkwaliteit met AirSure

Goede luchtkwaliteit en een optimaal binnenklimaat

Wil je zekerheid bieden aan je klanten of bezoekers? AirSure helpt jou om de luchtkwaliteit te optimaliseren en daarmee een veilige ruimte te creëren. In veel gebouwen is de luchtkwaliteit ondermaats. AirSure genereert adviezen die ervoor zorgen dat jouw gebouw gezond, toegankelijk en prettig te betreden is. En dat neemt de onzekerheid bij jouw klanten of bezoekers weg!

Alle relevante aspecten in het binnenklimaat inzichtelijk maken

Wij van AirSure zetten ons met de zelfontwikkelde klimaatsensor in om het binnenklimaat meetbaar, gezonder en energie efficiënter te maken. De multi-sensor bestaat uit: relatieve luchtvochtigheid, temperatuur, CO2 (ook menselijke activiteit) en verontreinigende stoffen die het binnenklimaat verslechteren zoals vluchtige organische stoffen (TVOC), fijnstof (PM) en aerosolen. Daarbij kunnen jij en ook jouw bezoekers op een beeldscherm in één oogopslag zien of de luchtkwaliteit wel of niet uitstekend is. Laat je klanten zien dat de ruimte veilig en toegankelijk is, dat is wat AirSure voor jou doet.

Altijd een exact meetresultaat, maar wat doen we daar nu mee?

Of het nu 1 of 1000 AirSures zijn die wij uitleveren, deze zullen in alle gevallen exact hetzelfde meetresultaat laten zien. Daarnaast hebben wij ons eigen algoritme ontworpen die de hoge kwaliteit data kan omzetten tot zeer waardevolle informatie. Wat we met de verzamelde data doen? Wij kwantificeren: waar, wanneer en wat er nodig is om uw gebouw te revitaliseren en van een perfect binnenklimaat te kunnen voorzien. Deze adviezen zie je direct op het beeldscherm.

Wij kunnen problemen met uw klimaatsysteem oplossen door deze problemen inzichtelijk te maken. Daarmee zorgen wij ervoor dat het perfecte binnenklimaat gerealiseerd wordt op ieder moment van de dag. Dit doen we door de juiste kostenverlagende oplossingen aan te dragen voor ieder klimaatsysteem in uw gebouw. Dit heeft als resultaat dat jij te allen tijde over een veilige en toegankelijke ruimte beschikt als het gaat om het binnenklimaat.

Veel kennis in eigen huis

Wij hebben al deze technologieën samen ontworpen met kennisinstituten en wetenschappelijke organisaties. Het resultaat hiervan is dat wij enorm veel kennis in eigen huis hebben en niet bang zijn om deze kennis met u te delen. Digitaliseren, Optimaliseren en Supplementeren.

Denkt u dat u een probleem heeft met uw binnenklimaat of bent u benieuwd hoe het binnenklimaat er bij u uitziet? Neem dan contact op via: airsure@cloudgarden.nl of bel ons via: 038 – 7730075. Wij gaan graag met u in gesprek.

Klik hier om de technische specificaties van onze klimaatsensor te bekijken.