Startpagina / Voor wie?

Voor wie is Air-Sure?

Deze luchtkwaliteitsmeter is voor o.a.: scholen, sportscholen, kantoorgebouwen en restaurants. Gebruik Air-Sure op alle soorten binnenlocaties waar groepen mensen bij elkaar komen. Wij hebben dit ontwikkeld omdat aerosolen nog een grijs gebied is. Heb je een locatie met een gezond binnenklimaat? Dan is Air-Sure hét apparaat om de angst en onzekerheid weg te nemen bij jou klanten, collega's en/of bezoekers.Kantoren

Hoe hoger de CO2- of aerosolenconcentratie is, des te slechter de luchtkwaliteit. Deze luchtreinigingsmeter geeft op tijd aan welke stappen je kunt nemen zodat jouw kantoor veilig is voor jouw collega's. 

Om met een veilig gevoel aan het werk te kunnen is het fijn om te weten dat de lucht in de ruimte goed gereguleerd is. Heb je al goede luchtfiltersystemen? Dan is het extra fijn om dit bevestigd te zien!
Sportfaciliteiten

Tijdens het sporten bouwt de aerosolenconcentratie zich op. Als sportschool heb je daarom vast al geïnvesteerd in goede ventilatie- en luchtreinigingssystemen. Wil je dat jouw klanten zich extra veilig voelen tijdens het sporten?

Als jouw sportschool een gezond binnenklimaat heeft, geeft het apparaat groen licht zodat je klanten met een goed gevoel kunnen sporten. Heb je nog geen goed ventilatiesysteem? Geen paniek. Het apparaat geeft aan wat je kunt doen vóórdat je luchtkwaliteit verslechterd.
Onderwijs

Kunnen scholieren en studenten weer veilig in een klaslokaal les volgen? Air-Sure meet meer dan alleen CO2 en toont aan hoe goed het binnenklimaat is. Zo kunnen docenten en leerlingen met een veilig gevoel aan de slag. Door op het juiste moment, de juiste stappen te nemen zorg je ervoor dat de aerosolencententratie zich niet opbouwt in collegezalen of klaslokalen.
Horeca

Heb je al voldoende maatregelen genomen zoals 1.5 meter afstand en het aantal mensen in jouw locatie? Als jouw locatie een gezond binnenklimaat heeft, toont de Air-Sure dat aan. Jouw klanten kunnen dan met een extra veilig gevoel genieten in jouw bar, hotel of restaurant.

Deze sensor houdt rekening met meer dan alleen CO2 waardoor je een accuraat beeld hebt van de luchtkwaliteit in jouw locatie.

Meer weten over AirSure? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

airsure@cloudgarden.nl | +31648142608